0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Wespen bestrijden in Leiden

Veel mensen deinzen terug als ze wespen zien. Dat is niet verwonderlijk, want deze beestjes steken behoorlijk snel. Voor mensen met een allergie kan het helemaal gevaarlijk worden. Heeft u te maken met wespen in uw omgeving? Lukt het u niet om de overlastgevers af te komen? Dan is het verstandig om de hulp van een professional in te roepen. In Leiden en omgeving is de door ons aangedragen professional uw ervaren expert. Wij zorgen altijd voor een snelle en passende oplossing!

Weg met de wespen

Wist u dat wespen hun nest maar één jaar lang gebruiken? Daarna wordt het afgedankt. Een oud nest kunt u dus zelf zonder gevaar verwijderen. Zorg er alleen wel voor dat u zeker weet dat het wespennest buiten gebruik is. Houd in de gaten of u er beweging ziet, en zet zo nodig wat trilling in gang. Nog steeds geen wesp te bekennen? Dan kunt u het nest veilig opruimen. Als de plek nog wel bewoond is, raden wij u aan om een specialist in te schakelen. Wespennesten verwijderen moet namelijk zeer zorgvuldig gebeuren. Onze experts beginnen altijd met wespen bestrijden. Als dat is gebeurd, kunnen we bij het nest aan de slag. Dit is de veiligste methode. Wilt u ons inschakelen om de wespenplaag op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606