085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Wespen bestrijden in Leiden

Veel mensen deinzen terug als ze wespen zien. Dat is niet verwonderlijk, want deze beestjes steken behoorlijk snel. Voor mensen met een allergie kan het helemaal gevaarlijk worden. Heeft u te maken met wespen in uw omgeving? Lukt het u niet om de overlastgevers af te komen? Dan is het verstandig om de hulp van een professional in te roepen. In Leiden en omgeving is de door ons aangedragen professional uw ervaren expert. Wij zorgen altijd voor een snelle en passende oplossing!

Weg met de wespen

Wist u dat wespen hun nest maar één jaar lang gebruiken? Daarna wordt het afgedankt. Een oud nest kunt u dus zelf zonder gevaar verwijderen. Zorg er alleen wel voor dat u zeker weet dat het wespennest buiten gebruik is. Houd in de gaten of u er beweging ziet, en zet zo nodig wat trilling in gang. Nog steeds geen wesp te bekennen? Dan kunt u het nest veilig opruimen. Als de plek nog wel bewoond is, raden wij u aan om een specialist in te schakelen. Wespennesten verwijderen moet namelijk zeer zorgvuldig gebeuren. Onze experts beginnen altijd met wespen bestrijden. Als dat is gebeurd, kunnen we bij het nest aan de slag. Dit is de veiligste methode. Wilt u ons inschakelen om de wespenplaag op te lossen? Neem gerust contact met ons op!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606