085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Houtworm en boktor

Houtaantasters zoals de houtworm en boktor kunnen snel veel schade opleveren aan uw huis of tuin. Het is daarom belangrijk om snel in actie te komen. In Leiden kunt u bij de door ons aangedragen professional meteen een professionele ongediertebestrijder in de arm nemen. Wij inspecteren uw huis en tuin op mogelijke houtaantasters en nemen overeenkomstig maatregelen.

De boktor en de houtworm

Een boktor is een klein, zwart insect met bijzonder lange voelsprieten. Daar kunt u dit diertje meestal het best aan herkennen. De boktor is niet schadelijk voor mensen en leeft ook maar twee weken. In die weken legt de boktor zijn eitjes, en daar zit de kern van het probleem. Deze larven kunnen namelijk wel 5 tot 12 jaar oud worden. Ze voeden zich het liefst met organisch materiaal, levend of dood, en kunnen daardoor hele houtconstructies wegvreten.

De larve zelf valt het best te beschrijven als een melkachtige, soms lichtgele rups, van ongeveer 3 centimeter lang. Met zijn sterke kaken kan hij eenvoudig door organisch materiaal heen eten en als je kleine gaatjes aantreft in een vloer of houten balk moet je niet aarzelen en direct een ongediertebestrijder bellen. de door ons aangedragen professional kan de situatie snel inschatten en in korte tijd een oplossing voor uw probleem leveren.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606