0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Houtworm en boktor

Houtaantasters zoals de houtworm en boktor kunnen snel veel schade opleveren aan uw huis of tuin. Het is daarom belangrijk om snel in actie te komen. In Leiden kunt u bij de door ons aangedragen professional meteen een professionele ongediertebestrijder in de arm nemen. Wij inspecteren uw huis en tuin op mogelijke houtaantasters en nemen overeenkomstig maatregelen.

De boktor en de houtworm

Een boktor is een klein, zwart insect met bijzonder lange voelsprieten. Daar kunt u dit diertje meestal het best aan herkennen. De boktor is niet schadelijk voor mensen en leeft ook maar twee weken. In die weken legt de boktor zijn eitjes, en daar zit de kern van het probleem. Deze larven kunnen namelijk wel 5 tot 12 jaar oud worden. Ze voeden zich het liefst met organisch materiaal, levend of dood, en kunnen daardoor hele houtconstructies wegvreten.

De larve zelf valt het best te beschrijven als een melkachtige, soms lichtgele rups, van ongeveer 3 centimeter lang. Met zijn sterke kaken kan hij eenvoudig door organisch materiaal heen eten en als je kleine gaatjes aantreft in een vloer of houten balk moet je niet aarzelen en direct een ongediertebestrijder bellen. de door ons aangedragen professional kan de situatie snel inschatten en in korte tijd een oplossing voor uw probleem leveren.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606