085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Mieren verdelgen in Leiden

Veel mensen ervaren overlast door mieren. Niet zo gek, want dit type kruipend ongedierte komt vaak in grote getale voor. Hoewel we in Nederland tientallen miersoorten kennen, komen we over het algemeen maar met enkele soorten in aanraking. De meest bekende voorbeelden zijn de weg- of tuinmier en faraomier, maar ook de Argentijnse mier en Roger’s mier zorgen voor overlast in of rondom uw woning. De weg- en tuinmier nestelt zich eigenlijk overal rondom uw woning; tussen tegels, op het terras of onder rottende organismen van uw tuin. De faraomier is over komen vliegen uit een tropisch klimaat en zodoende zal deze mier zich voornamelijk binnenshuis vestigen. Hier zoeken deze mieren doorlopend naar etensresten.

Zelf mieren verdelgen

Een mierennest in of rond huis zorgt vrijwel onmiddellijk voor overlast. De mier is een slim beestje en tevens zeer beweeglijk. Hoewel ze zich voornamelijk in grote colonne’s verplaatsen, is de mier ook prima in staat zich af te scheiden van de grote groep en elders te vestigen. Dit maakt het zelf bestrijden van mieren lastig. Uiteraard zijn er wel middelen verkrijgbaar om mieren te verdelgen:

  • Mierenpoeder- of spray
  • Mierenlokdoosjes
  • Pestbye (elektronische of ultrasone geluidsgolven)

Bovenstaande maatregelen blijken helaas niet altijd afdoende betreffende een definitieve oplossing bij overlast door mieren. Mochten eigen maatregelen geen soelaas bieden, schakel dan in de regio Leiden de door ons aangedragen professional in; wij lossen de mierenplaag effectief op.

Professioneel mieren bestrijden in Leiden

Ervaart u overlast door mieren en lijken ze overal vandaan te komen? Zorg dan voor professionele bestrijding. In de regio Leiden bestrijdt de door ons aangedragen professional mieren. Wij zorgen voor een effectieve bestrijdingsmethode, waardoor u geen last meer hebt van mieren in of rondom uw woning. Neem direct contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606