0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Mieren verdelgen in Leiden

Veel mensen ervaren overlast door mieren. Niet zo gek, want dit type kruipend ongedierte komt vaak in grote getale voor. Hoewel we in Nederland tientallen miersoorten kennen, komen we over het algemeen maar met enkele soorten in aanraking. De meest bekende voorbeelden zijn de weg- of tuinmier en faraomier, maar ook de Argentijnse mier en Roger’s mier zorgen voor overlast in of rondom uw woning. De weg- en tuinmier nestelt zich eigenlijk overal rondom uw woning; tussen tegels, op het terras of onder rottende organismen van uw tuin. De faraomier is over komen vliegen uit een tropisch klimaat en zodoende zal deze mier zich voornamelijk binnenshuis vestigen. Hier zoeken deze mieren doorlopend naar etensresten.

Zelf mieren verdelgen

Een mierennest in of rond huis zorgt vrijwel onmiddellijk voor overlast. De mier is een slim beestje en tevens zeer beweeglijk. Hoewel ze zich voornamelijk in grote colonne’s verplaatsen, is de mier ook prima in staat zich af te scheiden van de grote groep en elders te vestigen. Dit maakt het zelf bestrijden van mieren lastig. Uiteraard zijn er wel middelen verkrijgbaar om mieren te verdelgen:

  • Mierenpoeder- of spray
  • Mierenlokdoosjes
  • Pestbye (elektronische of ultrasone geluidsgolven)

Bovenstaande maatregelen blijken helaas niet altijd afdoende betreffende een definitieve oplossing bij overlast door mieren. Mochten eigen maatregelen geen soelaas bieden, schakel dan in de regio Leiden de door ons aangedragen professional in; wij lossen de mierenplaag effectief op.

Professioneel mieren bestrijden in Leiden

Ervaart u overlast door mieren en lijken ze overal vandaan te komen? Zorg dan voor professionele bestrijding. In de regio Leiden bestrijdt de door ons aangedragen professional mieren. Wij zorgen voor een effectieve bestrijdingsmethode, waardoor u geen last meer hebt van mieren in of rondom uw woning. Neem direct contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606