0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Kakkerlakken in Leiden

Ze kunnen schade aan uw eigendommen aanrichten, voor een vieze geur zorgen en nare ziektes verspreiden: kakkerlakken. Als u met grote hoeveelheden van deze diertjes te maken heeft, wilt u dit snel verhelpen. Uw specialist in kakkerlakken bestrijden in Leiden en omgeving is de door ons aangedragen professional. Dankzij onze hulp is de hinder snel verholpen!

Kakkerlakken in de keuken

Kakkerlakken houden van vet en voedsel. De plek waar dit vaak eenvoudig gevonden kan worden is in de keuken. Niet verwonderlijk dus, dat u deze beestjes daar aantreft. Om de kans op een plaag te verkleinen, is het verstandig om uw kookvertrek goed schoon te houden. Zorg ervoor dat voedsel goed afgesloten wordt bewaard en houd vooral het fornuis en aanrecht goed schoon. Wist u dat dit ongedierte niet van tocht houdt? Het regelmatig luchten van uw woning kan daarom ook zeker geen kwaad.

Neem contact op

Heeft u te maken met fikse overlast en wilt u een specialist in kakkerlakken bestrijden inschakelen? Of wilt u preventieve maatregelen toepassen? In beide gevallen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Bel ons op 0800 255 3733 of vul het contactformulier in. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij u in de regio Leiden langs. Voor snelle service en vakkundige bestrijding van kakkerlakken kiest u voor onze experts!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606