0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Bedwantsen bestrijden in Leiden

Wordt u ’s ochtends telkens wakker met jeukende bulten, maar kunt u zich geen muggengezoem herinneren? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Omdat deze beestjes zich in allerlei gaten en kieren ophouden, kan het lastig zijn ze definitief te verwijderen. Lukt het u niet om de plaag op te lossen? Overweeg dan om een specialist in te schakelen. In Leiden en omgeving staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar. Wij zijn al jaren uw expert in bedwantsen bestrijden!

Herken de bedwants

Twijfelt u of u door bedwantsen of muggen bent gestoken? Er zijn enkele zaken waaraan u de bedwants kunt herkennen. Dit roodbruine beestje prikt vaak meerdere keren vlak bij elkaar. In tegenstelling tot muggen steken ze ook onder de dekens. Wist u trouwens dat bedwantsen maar liefst driemaal hun eigen gewicht aan bloed kunnen opnemen?

Isoleer de slaapkamer

Zoals de naam al doet vermoeden, treft u bedwantsen meestal in uw slaapkamer aan. Om van ze af te komen, moet u al uw beddengoed op minstens 60 graden wassen. Wees daarbij wel voorzichtig, want u kunt daarbij de beestjes onbedoeld naar andere vertrekken meenemen. Zo kunnen ze zich verder verspreiden! Het is daarom belangrijk om de slaapkamer te isoleren. Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Op onze experts kunt u altijd rekenen. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733 of het contactformulier in te vullen. We komen dan zo vlug mogelijk bij u in de regio Leiden langs om de overlast van de bedwantsen te verhelpen. Dan kunt u weer ongestoord slapen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606