085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Bedwantsen bestrijden in Leiden

Wordt u ‘s ochtends telkens wakker met jeukende bulten, maar kunt u zich geen muggengezoem herinneren? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Omdat deze beestjes zich in allerlei gaten en kieren ophouden, kan het lastig zijn ze definitief te verwijderen. Lukt het u niet om de plaag op te lossen? Overweeg dan om een specialist in te schakelen. In Leiden en omgeving staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar. Wij zijn al jaren uw expert in bedwantsen bestrijden!

Herken de bedwants

Twijfelt u of u door bedwantsen of muggen bent gestoken? Er zijn enkele zaken waaraan u de bedwants kunt herkennen. Dit roodbruine beestje prikt vaak meerdere keren vlak bij elkaar. In tegenstelling tot muggen steken ze ook onder de dekens. Wist u trouwens dat bedwantsen maar liefst driemaal hun eigen gewicht aan bloed kunnen opnemen?

Isoleer de slaapkamer

Zoals de naam al doet vermoeden, treft u bedwantsen meestal in uw slaapkamer aan. Om van ze af te komen, moet u al uw beddengoed op minstens 60 graden wassen. Wees daarbij wel voorzichtig, want u kunt daarbij de beestjes onbedoeld naar andere vertrekken meenemen. Zo kunnen ze zich verder verspreiden! Het is daarom belangrijk om de slaapkamer te isoleren. Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Op onze experts kunt u altijd rekenen. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 1600 of het contactformulier in te vullen. We komen dan zo vlug mogelijk bij u in de regio Leiden langs om de overlast van de bedwantsen te verhelpen. Dan kunt u weer ongestoord slapen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606