085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Muizen en ratten in Leiden

Heeft u te maken met ratten en muizen in huis? Heeft u tevergeefs al van alles geprobeerd, van gif tot val tot oma’s raad? Een professional kan dan uitkomst bieden. In Leiden en omgeving zorgt de door ons aangedragen professional voor het verhelpen van uw ratten- of muizenplaag.

Verschillen tussen muizen en ratten

Weet u niet of u met een muis of rat te maken heeft? Er zijn enkele duidelijke verschillen. Zo is een rat een stuk groter. Ook zijn ontlasting is forser dan die van een muis. De oren van een rat staan relatief vrij naar achteren op zijn kop. Tot slot zijn ratten een stukje slimmer en zijn ze over het algemeen lastiger te vangen. Om welke van de twee diersoorten het ook gaat: bij ons kunt u vertrouwen op een passende oplossing.

Ratten- en muizenplaag oplossen

Of u nu met een ratten- of muizenplaag te maken heeft: op onze experts kunt u altijd rekenen. Wij weten hoe vervelend mensen muizen en ratten vinden, en daarom zorgen wij voor snelle service. We zetten de modernste middelen en methoden in en pakken deze ongewenste knaagdieren aan. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 085 - 106 1600 of door het contactformulier in te vullen. Wij komen vervolgens zo spoedig mogelijk naar u in de regio Leiden toe!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606