0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Mottenoverlast bestrijden

Ziet u één of meerdere vlotten door uw woning vliegen? Dat duidt mogelijk op een mottenplaag- of nest. Hoewel de mot zelf geen kwaad kan, leggen zij wel larven. Deze larven vreten zich in allerlei objecten binnen uw woning; gestoffeerde meubelen (tapijt, bank), textiel (kleding) en voedingsmiddelen (meel, bloem, fruit en noten). De larve is in staat zich zelfs door afgesloten verpakkingen heen te vreten, waardoor ze een hardnekkig probleem vormen. Bestrijding door uzelf is lastig, omdat de larven vaak op verborgen plekken in huis gevestigd zijn.

De mot en larve herkennen

Motten zijn eenvoudig te herkennen. Het zijn de bruine beestjes met goudkleurige vleugels die vrijwel iedereen wel eens is tegengekomen. Ziet u meer dan eens een mot vliegen, dan is het verstandig om zoek te gaan naar aanwijzingen van mogelijke larven; ziet u aangevreten fruit, komt u larven tegen in voedingsmiddelen of ziet u opvallende gaatjes in het tapijt? Dat zijn signalen die wijzen op de larve van een mot. Ook zogenaamde fijne spinsels, spinnenwebben aan de voedselvoorraad, of huidresten van de mot zijn indicaties die wijzen op een mottenplaag. Wacht niet te lang met de bestrijding van dit probleem.

Motten professioneel bestrijden

Motten en met name de larven zijn lastig te bestrijden; dit behoeft vaak een professionele ongediertebestrijding. Omdat larven zich goed verborgen kunnen houden, dienen we de hele woning te inspecteren. Dankzij onze methoden vinden we echter vrijwel altijd de plekken waar motten en larven zich ophouden en zorgen voor een effectieve bestrijding. Direct een afspraak maken. Bel in de regio leiding met de door ons aangedragen professional op 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606