0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Leiden

Mollen bestrijden Leiden

De mol is een echt graafwonder. Dit kleine beestje is verantwoordelijk voor het graven van meterslange gangenstelsels onder de grond en dat binnen enkele uren! Mollen leven vooral in de vrije natuur en daarom hebben we er gelukkig niet zo vaak last van. Bij uitzondering komt de mol echter ook voor in particuliere tuinen. De schade die zij achterlaten is zichtbaar in de vorm van molshopen, verzakte delen van de grond en aangevreten wortels van planten en bomen. Heeft u een vermoeden dat zich een mol schuilhoudt in óf direct rondom uw tuin? Neem dan contact met ons op. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in de regio Leiden.

Mollen bestrijden is een specialisme

Een mol bevindt zich hoofdmatig onder het oppervlak van uw tuin en daarom is het bestrijden van deze knaagdieren lastig. Een mollenklem blijkt vaak onvoldoende om de mol daadwerkelijk te pakken te krijgen. Het is evenwel belangrijk om de overlast van mollen direct te bestrijden. de door ons aangedragen professional zorgt voor een effectieve bestrijding van dit ongedierte. Zo voorkomt u eventueel verdere schade aan uw tuin en toebehoren.

Wilt u direct een afspraak maken, dan kan u ons bereiken op 0800 255 3733. Voor meer informatie over onze bestrijdingsmethoden kan u ons contactformulier invullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606